Gymnastik 11
  Nyheder


HI Skanderborg har fået ny hjemmeside som du finder her: www.hiskanderborg.dk
Denne side lukkes ned d. 26/9-2021Generalforsamling i HI Gymnastik tirsdag d. 25/2-2020 kl. 20-21
Dagsorden:
1.Valg af dirigent
2.Valg af referent
3.Formandens beretning
4.Gennemgang af regnskab for HI Gymnastik 2019 samt budget for 2020
5.Valg til bestyrelse
6.Andet
Kom og støt foreningen og vær' med til at sætte fokus på netop dét DU brænder for.
Generalforsamlingen foregår i HI's lokaler over hallen (HI'et).


Sportsakrobater til internationalt stævne i Holland

Akrobaterne fra HI Skanderborg var i Kr. Himmelfarts ferien til et internationalt gymnastikstævne i Holland. Stævnet havde deltagelse af klubber fra bl.a. Israel, Belgien, Holland og Danmark. Ud over akrobatik var der også rytmisk gymnastik, redskabsgymnastik og teamgym på programmet.
Det var en stor oplevelse for pigerne at deltage i stævnet, og konkurrere mod akrobater fra andre nationaliteter. Niveauet i Holland og blandt de andre nationer var væsentlig højere end i Danmark, så målet var ikke medaljer, men i stedet at få inspiration og erfaring med hjem til den danske konkurrence.
HI Skanderborg var ikke den eneste danske klub, som deltog i stævnet. Akrobater fra Roskilde, Fuglebjerg og GymDanmarks landshold var også tilmeldt, så der var stor opbakning til de udøvende danske akrobater fra tilskuerpladserne.
Resultatmæssigt blev det ikke til medaljer til akrobaterne fra Skanderborg, dertil var niveauforskellen for stor. Akrobaterne i eksempelvis Holland træner 18-20 timer pr. uge med fastansatte lønnede instruktører i fuldt udstyrede gymnastikhaller. Så der er forskellen pludselig til at mærke i forhold til de danske muligheder med frivillige instruktører og begrænsede haltider, som skal fordeles mellem gymnastik, håndbold, badminton osv..
Det lykkedes Sofie, Naja og Elisabeth at kvalificere sig til finalen i Senior dame gruppe, hvor de fik en flot 6. plads. Marie, Clara og Alberte – som til stævnet repræsenterede landsholdet – men som til dagligt træner i Skanderborg, kvalificerede sig til finalen i Junior pige gruppe og endte på en flot 7. plads.
Ud over deltagelse i konkurrencen bød stævnet også på god tid til hygge og socialt samvær pigerne imellem, og de fik mulighed for at deltage i workshops med streetdance, hiphop og stortrampolin. Ligesom der var rig mulighed for ’fri leg’ i de imponerende gymnastikfaciliteter i Maasport center med ikke mindre end 5 fast indrettede haller med alt hvad hjertet begærer af trampoliner, springgrave, springbaner, fjedergulve og gymnastikredskaber – et rent slaraffenland.
Vel hjemme igen er der 2 uger til den anden og afgørende runde af DM, som i år afholdes i Hammel.


På billedet ses f.v.:
Trioer f.v.:
Freja, Ella og Josefine
Andrea, Sarah og Emmalie
Benedicte, Elisa og Emilie
Karoline, Sarah og Emilie
Frederikke, Klara og Josephine
Maria Luise, Amalie og Ellen Marie
Clara, Marie og Alberte
Naja, Sofie og Elisabeth

Medaljer til TeamGym Skanderborg i Talentrækken
Lørdag og søndag den 21. – 22. april deltog HI Skanderborgs TeamGym piger i 2. runde af Talentrækken i Vestdanmark, og kom hjem med hele 4 medaljer – 3 af guld og 1 af sølv.
De 4 minipige hold havde brilleret ved den først runde af Talentrækken i starten af marts, hvor alle 4 hold kom i 1. division. Det gav travlhed blandt trænerne at have 4 hold på gulvet samtidig, en det gik rigtig godt. Pigerne var meget cool, og lavede flotte serier og sikre spring, så de kunne hjemtage både 1. og 2. pladsen i 1. division. Første holdet med hele 5,5 point foran holdkammeraterne på 2. pladsen, som igen var næsten et helt point foran 3. pladsen. Så det var en komfortabel og sikker sejr til begge hold. De sidste to minipigehold fik hhv. en 4. og en 9. plads i 1. division.
Med to sikre medaljer i hus, var det blevet tid til juniorpigerne at vise deres kunnen. De to hold var så heldige at de ved første runde var blevet indplaceret i hver deres division, så de ikke skulle konkurrere mod hinanden. Først var 2. holdet på gulvet i 2. division, og de sprang op til deres allerbedste, og vandt guldmedaljer med et forspring på knap 3 point til de nærmeste konkurrenter. Med endnu en guldmedalje i hus var forventningerne høje til foreningens bedste juniorpiger, da de som lørdagens sidste hold gik på gulvet. Heldigvis var pigerne meget sikre i både deres rytmeserie og i deres spring, og også de kunne efter konkurrencen hænge guldmedaljer om halsen med et forspring på 3,2 til de nærmeste konkurrenter.
Søndag var det foreningens yngste teamgym hold – Mikropigerne som skulle i konkurrence. De var også kommet i 1. division, og vi vidste alle at det ville være svært at nå medaljepladserne, men udfordringen skulle forsøges. Pigerne lavede nogle meget flotte spring, men var ikke helt sikre i deres rytmeserie, og endte på en meget flot 6. plads.Jysk Mesterskab til HI Skanderborg Sportsakrobatik
Søndag den 8. april deltog 31 akrobater fra HI Skanderborg i de Jyske Mesterskaber i Sportsakrobatik i Viby Hallen.
Til de jyske mesterskaber er det muligt at konkurrere efter både det internationale og det nationale reglement. Det internationale reglement er det samme reglement, som der konkurreres efter i udlandet og her skal gymnasterne vise både en balanceserie og en temposerie. Vinderen er den gruppe eller det par, som samlet får den højeste karakter for både deres balance og tempo serie. Det nationale reglement er kun gældende i Danmark. Det indeholder lidt lettere momenter, og pigerne skal kun på gulvet med en serie.
I International Junior Pige gruppe i 1. division var konkurrencen meget tæt. Kun 0,02 point skilte første og anden pladsen, som begge kommer fra HI Skanderborg. Elisa, Benedicte og Emilie blev Jyske Mestre, og Marie, Alberte og Clara fik sølvmedaljen.
I International Senior Dame gruppe blev det også til en flot sølvmedalje til Sofie, Elisabeth og Naja i 1. division. Ud over sølvmedaljen fik Sofie, Elisabeth og Naja også JM Vandrepokalen med hjem. Pokalen gives til den trio eller det par, som har udført deres serie med det laveste fradrag.
I den nationale konkurrence blev det til 3 medaljer til pigerne fra Skanderborg. I pigepar vandt Rebecca og Karla guldmedaljer med et stort forspring til 2. pladsen. I DK1 i 1. division vandt Josephine, Jenny og Josephine sølv, og i DK3 i 2. division blev det til sølvmedaljer til Ane, Sophia og Klara.
Da der samtidig med det jyske mesterskab blev afholdt JM Open, hvor der ud over de jyske klubber også var deltagelse af to klubber fra Fyn, var flere af pigerne heldige at dublere medaljehøsten, og hjemtage endnu en medalje i JM Open.


Bagerst f.v. i par og trio:
Karla og Rebecca med to guldmedaljer. Josephine, Jenny og Josephine med to sølvmedaljer. Clara, Alberte og Marie med sølvmedaljer. Naja, Elisabeth og Sofie med to sølvmedaljer og pokal. Emilie, Benedicte og Elisa Jyske Mestre 2018 med guldmedaljer. Klara, Sophia og Ane med sølvmedaljer.

Dato for gymnastikopvisning 2018 er nu fastsat
HI Gymnastiks gymnastikopvisning finder sted lørdag d. 17. marts kl. 10:00

Generalforsamling torsdag d.22. februar 2018 kl. 20:00
Vi vil gerne møde vores medlemmer - så mød op og støt foreningen!
Generalforsamlingen foregår i HI’s lokale på Niels Ebbesen skolen.

Agenda:
1. Valg af dirigent
a. Valg af referent
b. Afgørelse om generalforsamlingen er lovlig og rettidig indkaldt
2. Formandens beretning
3. Aflæggelse af regnskab
4. Indkomne forslag
5. Budget og kontingentfastsættelse
6. Valg af bestyrelse
a. Formand 2 år – Mette Aagaard – lige år. Genopstiller.
b. Næstformand 2 år – Anja Tommerup – ulige år. Ikke på valg.
c. Kasserer2 år - Mette Bruun Severinsen - ulige år. Ikke på valg.
d. Sekretær 1 år – Anja Tommerup. Genopstiller
e. Bestyrelsesmedlem – 1 år - Mikael Jacobsen. Genopstiller
f. Bestyrelsesmedlem – 1 år. Genopstiller
g. Bestyrelsesmedlem – 1 år. Genopstiller
7. Eventuelt

Tilmelding til sæsonen 2017/2018
Online tilmelding åbner torsdag d. 17. august kl. 19:00 - findes under fanen 'HOLD & TILMELDING'

Sportsakrobaterne til Jyske Mesterskaber
Søndag den 2. april 2017 var der inviteret til Jyske Mesterskaber i Sportsakrobatik i Idrætscenter Vest i Holstebro med deltagelse af akrobater fra 7 jyske foreninger. HI Skanderborg Gymnastik deltog med 23 akrobater, som stillede op i enten pigepar eller pigegruppe.
Formiddagen startede med konkurrencen for de akrobater, som stillede op efter det nationale reglement.
Her stillede HI Gymnastik op med 4 rutiner, og alle 4 kom hjem med medaljer.
Maja og Maria Luise lagde ud med en flot guldmedalje i pige par. I DK1-rækken blev det til hele to medaljer.
Sølv til Sara, Josephine & Andrea og bronze til Rebecca, Mathilde & Emmalie. Som det sidste hold i den nationale del af konkurrencen var Josefine, Karoline & Emilie på gulvet, og de leverede også en rigtig flot præstation, og sluttede på en 2. plads og fik sølvmedaljer.
Efter en kort pause var det tid til konkurrencen efter det internationale reglement. Her er der flere muligheder for sammensætning af momenter i rutinen, og det er det samme reglement som der konkurreres efter i udlandet. I Juniorpigegruppe stillede HI Gymnastik op med 3 rutiner, som fik hhv. 1., 2. og 4. pladsen. Guldmedaljer og det Jyske Mesterskab gik til Elisa, Benedicte & Emilie, og Marie, Alberte &
Clara fik sølvmedaljerne, mens Klara, Frederikke og Josephine måtte nøjes med 4. pladsen.
I Seniordamegruppe blev det også til en 4. plads til Sofie, Elisabeth og Naja. Alt i alt en rigtig flot præstation af alle pigerne fra HI Gymnastik, som nu har knap en måned til at finpudse de sidste detaljer inden det igen går løs ved de danske mesterskaber.

Endnu et stævne med flotte medaljer til TeamGym pigerne fra HI Skanderborg
Lørdag den 18. marts deltog alle 6 TeamGym hold fra HI Skanderborg i de Nordjyske Mesterskaber, som blev afholdt i Arena Randers.
Dagen startede med en flot indsats af U10 og U13 pigerne, som begge fik guldmedaljer i 1. division. Over middag var det mini-pigernes tur til at komme i konkurrence.
Nordjyske Mesterskaber dækker naturligt et mindre geografisk område end de jyske mesterskaber for 14 dage siden, og i 2. division, hvor begge minipige-hold var indplaceret, var der konkurrenter som til JM kæmpede 2 divisioner højere end pigerne fra Skanderborg normalt gør. Så konkurrencen var hård og begge hold leverede en flot indsats, som rakte til hhv. en sølv medalje og en 7. plads ud af 10 hold. Meget flot.
Sidst på eftermiddagen skulle juniorpigerne på gulvet, og også de skulle konkurrere mod hinanden i 2. division. Første-holdet blev desværre ramt af en skade under opvarmningen, og med kun 5 piger tilbage på holdet indkasserede de hele 7 point i fradrag, da man skal være minimum 6 på et hold. Men med en sublim udført rytmisk serie med topkarakter i divisionen lykkedes det dem at holde 3. pladsen og bronzemedaljerne. 2. holdet fik en flot 5. plads.

4 medaljer til HI Skanderborg til JM i TeamGym
I weekenden den 3. – 5. marts deltog de to minipige-hold og to juniorpige-hold fra HI Skanderborg i de Åbne Jyske Mesterskaber i TeamGym i Vejlby-Risskov hallen.
Fredag aften var de to minipigehold på gulvet. Pigerne var blevet indplaceret i samme division og skulle derfor kæmpe om de samme medaljer. Begge hold leverede en imponerende indsats i alle tre discipliner;
rytmeserie, måttespring og trampolinspring. Indsatsen bar frugt og pigerne vandt både guld og sølvmedaljerne i 4. division. Særligt guldpigerne var suveræne i divisionen med hele 5 points forspring til deres holdkammerater på 2. pladsen.
Søndag morgen var det juniorpigernes tur til at komme i aktion. Pigerne var blevet indplaceret i hhv. 6. og 5. division, og havde derfor mulighed for at bakke hinanden op fra tilskuerpladserne. Pigerne i 6. division startede dagens konkurrence, og efter en flot indsats lykkedes det dem at holde 3. pladsen og bronzemedaljerne, da alle hold havde været på gulvet.
Så blev det pigerne i 5. division til at vise deres færdigheder på i første omgang på springbanen og trampolinen. Sidste disciplin var rytmeserien, hvor de leverede en serie med et meget højt teknisk niveau.
Pigerne leverede en flot indsats, og måtte nu i spænding vente på karakteren. Endelig fik de karakteren 35,116 point, hvilket kun var 0,084 point over 2. pladsen. Forståeligt stor jubel blandt pigerne.

Generalforsamling torsdag d. 9. marts 2017 kl. 19:00
Vi vil gerne se nye medlemmer i bestyrelsen - så stil op og støt foreningen!
Generalforsamlingen foregår på Fælleden i lokale 1.S.06 og 07

Agenda:
1. Valg af dirigent
  a. Valg af referent
  b. Afgørelse om generalforsamlingen er lovlig og rettidig indkaldt
2. Formandens beretning
3. Aflæggelse af regnskab
4. Indkomne forslag
5. Budget og kontingentfastsættelse
6. Valg af bestyrelse
  a. Formand – 2 år – lige år. Ikke på valg.
  b. Næstformand –ledig - 2 år – ulige år.
  c. Kasserer – 2 år - ulige år - på valg. Genopstiller
  d. Sekretær – ledig
  e. Bestyrelsesmedlem – 1 år. Genopstiller
  f. Bestyrelsesmedlem – 1 år. Genopstiller
  g. Bestyrelsesmedlem – 1 år. Genopstiller
7. Eventuelt

Dato for gymnastikopvisning 2017 er nu fastsat
HI Gymnastiks gymnastikopvisning finder sted lørdag d. 25/3-2017

Tilmelding til sæsonen 2016/2017
Online tilmelding åbner torsdag d. 18. august kl. 19:00 - findes under fanen 'HOLD & TILMELDING'

Nye instruktører søges

Er du interesseret i at blive instruktør i foreningen?
Vi tilbyder løn efter statens satser samtidig med at du kan få anerkendte instruktørkurser betalt.
Interesseret?
Find vores kontaktoplysninger under "Kontakt".  

Sofie og Naja – Danske Mestre 2016 Sportsakrobatik
Lørdag den 27. maj deltog 24 akrobater fra HI Skanderborg i den anden og sidste runde af de danske
mesterskaber 2016 i Sportsakrobatik. Stævnet blev afholdt på Vejstrup Efterskole på Sydfyn med deltagelse
af mere end 300 gymnaster fra 14 forskellige foreninger fordelt over hele Danmark.
Pigerne fra HI Skanderborg leverede en flot indsats og det blev til flere medaljer.
Sofie og Naja leverede foreningens bedste resultat med en guldmedalje i 1. division Senior Pige Par -
International række, og blev dermed Danske Mestre 2016. Pigerne har haft en fantastisk sæson –
sølvmedaljer til JM, en 4. plads ved deltagelse et internationalt stævne i Geneve med landsholdet, og
endeligt DM-pokalen i denne weekend.
I den internationale række for junior pigegrupper stillede HI Skanderborg op med 2 rutiner. Elisa, Emilie og
Alberte fik en flot 5. plads i 1. division, og i 2. division vandt Marie, Kamma og Kathrine sølvmedaljer.
I den nationale række for junior pigegruppe 1. division vandt Andrea, Klara og Maria Louise en flot bronze-
medalje, og Johanne og Clara vandt sølv i 4. division pige par.
Selv om sæsonen på papiret nu er slut med afviklingen af DM, når pigerne ikke at hvile længe på
laurbærrene. For allerede den 8. juni starter mange af pigerne op igen med TeamGym, når HI Skanderborgs
TeamGym hold inviterer til 3 åbne træninger forud for udtagelsen til næste sæson.
Læs mere om både Sports Acro og TeamGym i den kommende sæson på foreningens hjemmeside.


Danske Mestre 2016 - Sofie og Naja: - Sofie og Naja med guldmedaljer, pokal og blomster


DM International 2. division: Kathrine, Marie og Kamma med sølvmedaljer i 2. division


DM National Række: F.v.: Clara og Johanne med sølvmedaljer i 4. division og Klara, Andrea og Marie Louise
med bronzemedaljer i 1. division.

Med Sports Acro-landsholdet til stævne i Geneve, Schweiz.
I Kr. Himmelfarts-ferien, den 5.-8. maj 2016 var Sofie Bang Jensen og Naja Lange fra HI Skanderborg Gymnastik med Sports Acro-landsholdet til et internationalt stævne i Geneve i Schweiz. Til stævnet deltog de 13 danske landsholds-akrobater sammen med akrobater fra 10 andre nationer.
Sofie og Naja blev tilbage i oktober udtaget til Landsholdet i SportsAcrobatik under GymDanmark (tidl. Dansk Gymnastik Forbund), og har trænet hårdt frem mod deltagelsen i både de danske mesterskaber og dette stævne i Geneve.
Ud over deres danske konkurrenceserie har pigerne arbejdet intensivt med også at have en tempo – og balanceserie klar til konkurrencen i Geneve. Det har været en udfordrende og krævende proces, men det har været det hele værd, og spændende at få lov til at vise det frem i en international arena.
Fredag løb de indledende konkurrencer af stablen og Sofie & Naja leverede en flot og sikker præstation i både deres balance- og tempo-serie. Pigerne indtog 4. pladsen, blot 0,05 point efter 3. pladsen.
Lørdag var der finaler. Som de eneste i den danske delegation skulle Sofie & Naja igen i aktion, da medaljerne skulle fordeles mellem de 4 bedst placerede i deres række. Selv om pigerne lavede en flot kombineret serie rakte det ikke til at true de britiske piger på tredje-pladsen.
Vel hjemkommet med en masse spændende oplevelser og international erfaring i rygsækken, er pigerne igen i træningstøjet for at pudse det sidste af inden 2. og sidste runde de danske mesterskaber om 3 uger. Til DM, som afholdes på Vejstrup Efterskole på Fyn, får Naja og Sofie følge af deres holdkammerater fra HI Skanderborg, som alle glæder sig til at kæmpe om DM-medaljerne.
 

Balance-serie: Sofie og Naja på gulvet i deres balance-serie.Den danske delegation: Sofie og Naja – nr. 4 og 5 fra venstre i turkis dragt, sammen med landsholdskammeraterne foran Geneve-søen.

Jyske Mesterskaber i Sportsakrobatik
Lørdag den 9. april blev de Jyske Mesterskaber i Sportsakrobatik afholdt i Jysk Arena i Silkeborg. Der var deltagelse af akrobater fra Holstebro, Hammel, Tilst, Silkeborg, Viby, Vejlby-Risskov og Skanderborg. Konkurrencerne blev afviklet i to rækker, den nationale og den internationale. I den internationale række er der i år kommet et nyt regelsæt med både nye momenter og en helt ny bedømmelsesmetode, hvor det artistiske og musikalske har meget større vægt end tidligere år. Så intet var givet på forhånd, det var bare at gå på gulvet og vise det allerbedste, som man kunne. Og det gjorde pigerne fra Skanderborg.
I den nationale række stillede HI Skanderborg med 4 rutiner, 2 par og 2 trioer – og alle kom efter konkurrencen på podiet og fik medaljer. I pigepar fik Karoline og Josefine sølv, og Johanne og Clara bronze. I pigegruppe fik Andrea, Klara og Maria Luise guld, mens Ida, Emmalie og Emma hjemtog bronze-medaljerne.
I den internationale konkurrence, hvor kravene til akrobaternes færdigheder er lidt højere stillede HI Skanderborg op med 6 rutiner. Det blev til sølvmedaljer til Sofie og Naja i pigepar og Klara og Mikael hjemtog guldmedaljerne i mix par og kan kalde sig Jyske Mestre i Mix Par. Trio’erne i den internationale række leverede også en flot indsats, men det rakte desværre ikke til medaljer.
Ud over kampen om medaljerne ved JM bliver stævnet også brugt som konkurrencetræning frem med de danske mesterskaber, som afholdes over 2 runder i april/maj måned.


International række: F.v.: Mikael, Klara, Naja og Sofie


National række:
Forrest f.v..: Karoline, Josefine, Johanne og Clara.
Bagerst f.v.: Klara, Andrea, Maria Luise, Emmalie, Ida og Emma

Så er tidspunktet på plads for afviklingen af gymnastikopvisning for sæsonen 2015/2016

Gymnastikopvisningen for sæsonen 2015/16 afholdes lørdag d. 2. april kl. 09.30 i gymnasiehallen.
Prisen for entre er 30,-

6 af 6 mulige medaljer til Skanderborg TeamGym

I weekenden den 12.-13. marts deltog pigerne fra HI Skanderborg TeamGym i deres andet stævne –
Nordjyske Mesterskaber i Odder Spektrum.
Pigerne på U13-holdet lagde ud i en vanvittig spændende konkurrence. Efter en flot indsats i den rytmiske
serie, og nogle flotte spring på springbanen lykkedes det erobre 3. pladsen og bronzemedaljerne kun 0,6
point foran 4. pladsen.
Så blev det Mikropigernes tur til at komme i konkurrence, og med erfaringen fra sidste uges konkurrence
lykkedes det at hæve dagens slut-karakter med knap 6 point. Pigerne stillede op i 2. division og fik
konkurrencens 2. bedste karakter på springbanen og samlet set blev det til en 3. plads.
Sidste uges medaljevindere fra de Jyske Mesterskaber, Minipiger Hold 1 og Hold 2 var tændte og klar på at
komme et step højere op på medaljestigen. Med en formidabel indsats fra begge hold lykkedes det at feje
konkurrenterne af banen og hjemtage både Guld og Sølvmedaljerne i 3. division.
Først på aftenen skulle Juniorpigerne i aktion i 2. division. De leverede igen en flot og sikker indsats og
kunne efter konkurrencen hænge sølvmedaljerne om halsen.
Søndag formiddag var U13-pigerne igen i konkurrence i de Åbne Jyske Mesterskaber. Pigerne var endnu en
gang ude i en nervepirrende dyst, og med en meget flot gennemført rytmisk serie på gulv lykkedes det dem
at få endnu bronze-medalje med hjem til samlingen.


Bagerst Fv: Sofie, Sarah, Freja, Klara og Ida
Forrest Fv: Kathrine, Signe, Clara og Helene


Bagerst Fv: Sille, Ida, Josefine og Andrea
Forrest Fv: Sara, Johanne, Elisa, Ida og Laura


Bagerst Fv: Clara, Alberte, Alberte og Ellen Marie.
Forrest Fv: Marie, Benedicte, Sofie og Emilie


Bagerst Fv: Milla, Laura og Kamma
Forrest Fv: Amalie, Ida, Matilde og Klara


Bagerst Fv: Signe, Jenny, Frederikke og Josephine
Forrest Fv: Olivia, Andrea, Josephine og Ida

Flot debut til HI Skanderborg TeamGym

Som et nyt tilbud startede HI Skanderborg i år op med TeamGym for piger i alderen 8 til 15 år. TeamGym er
en konkurrencesport under GymDanmark, hvor gymnasterne på et hold konkurrerer mod andre hold i 3
discipliner: rytmisk serie, spring på bane og spring på trampolin. Det samlede hold består af 41 piger og de
er inddelt i 5 mindre hold i hver deres aldersgruppe. Juniorpiger, Minipiger (2 hold), Mikropiger og U13
piger.
I weekenden den 4.-6. marts deltog 4 af holdene i de Jyske Mesterskaber, som blev afholdt i Aarhus.
Mikropigerne (8-9 år) startede på gulvet, og på trods af en naturlig nervøsitet over at være på gulvet for
første gang leverede de en rigtig flot indsats.
Herefter skulle de to hold Minipiger (10-13 år) på gulvet. Begge hold stillede op i 4. division, og det blev
virkelig en spændende konkurrence. Med kun ca. 2 point mellem 1. og 4. pladsen kunne alt ske, og
heldigvis – med en fantastisk flot indsats – hjemtog HI Skanderborgs piger både sølv- og bronzemedaljerne.
Stævnet forløb over 3 dage, og lørdag formiddag skulle Juniorpigerne i konkurrence. Med en uheldig skade
under opvarmningen, fik både instruktører og gymnaster prøvet at være under tidspres for at få trænet og
ændret i de planlagte springkombinationer. Men pigerne klarede presset og leverede foreningens 3 absolut
sikreste omgange på springbanen under konkurrencen.
Alt i alt en fantastisk debut for HI Skanderborg TeamGym med hele to medaljer til foreningens første
stævne. Allerede i næste weekend skal pigerne i konkurrence igen til de Nordjyske Mesterskaber som
afholdes i Odder.


Minipiger Hold 1 med deres sølv medaljer.
F.v.: Maria, Alberte B, Alberte G, Clara, Benedicte, Ellen Marie, Emilie og Sofie


Minipiger Hold 2 med deres bronze medaljer.
F.v.: Klara, Laura, Amalie, Kamma, Ida, Milla og Mathilde

Vellykket julegymnastik i HI Skanderborg Gymnastik
Juleferien startede fredag, men allerede mandag trak 24 piger i alderen 9-13 år atter i træningstøjet for at
deltage i JuleGymnastikskole arrangeret af HI Skanderborg Gymnastik og DGI Østjylland.
JuleGymnastikskolen bød på to dage med dans, leg og gymnastik. Sara Eline, som til daglig er instruktør i HI
Gymnastik, havde planlagt et par spændende dage med forskellige danse-stilarter, sjove lege og flere
rytmiske serier. Tirsdag eftermiddag var der en lille fremvisning for forældre og søskende af noget af det
pigerne havde lært på den korte tid de havde været samlet. Meget flot opvisning. Og så blev det tid til
juleferie med afslapning og familiehygge.


Gymnastikopvisning 2016

Så er datoen på plads for gymnastikopvisningen 2016. Det bliver d. 2. april 2016

 

Ny sæson 2015/2016

Så er planen for den kommende sæson ved at være på plads. Flere af sidste års succesfulde hold fortsætter i den kommende sæson, men der er også nye hold og nye instruktører på programmet. Vi glæder os til at se mange såvel nye som ’gamle’ medlemmer på holdende til sæsonstarten i uge 36.

Tilmeldingen starter i år torsdag den 13. august kl. 19.00.

Sæsonen 2014/15

Den nye sæson er i fuld gang. Du finder informationer om alle hold under punktet "Hold og tilmelding". Vi er altid åbne for nye tiltag - og du er meget velkommen til at kontakte bestyrelsen hvis du brænder for at være instruktør eller hjælpe-instruktør i næste sæson.


DM i SportsAcro for juniorer afholdt i Skanderborg 24-25. maj 2014

I weekenden 24.-25. maj var HI Skanderborg vært ved DM i Sportsakrobatik for juniorer på Niels Ebbesen Skolen. Pigerne fra Skanderborg leverede en formidabel indsats med ikke mindre end fem medaljer.
 
I 1. division Pigepar løb Sofie og Najamed bronze, mens Alberte og Signe tog guld i 2. division Pigepar. I 3. division Pigepar blev det til sølvmedaljer til Emilie og Nadia.
I 2. division Pigegruppe tog Elisa, Matilde og Freja guldet, det samme gjorde Benedicte, Karoline og Sarah i 4. division Pigegruppe.
DM-stævnet blev afviklet med deltagelse af 150 aktive akrobater fra hele Danmark, og lørdag aften var der fest for 300 akrobater, forældre og søskende.

Samlet set blev årets resultat:
JM: 1 x guld, 3 x sølv, 1 x bronze
DM: 5 x guld, 3 x sølv, 1 x bronzeDM for seniorer, Sportsakrobatik 2014

2 Guld og 2 sølv til akrobaterne fra HI Skanderborg.

Ved weekendens Danske Mesterskaber for seniorer i Sportsakrobatik blev det til 4 medalje til pigerne fra Skanderborg.

I 2. division Pigepar vandt Cecilie og Selina guldmedaljer.

I 3. division Pigepar hjemtog Cecilie og Tina sølvmedaljen.

I 2. division Pigegruppe vandt Ellen Marie, Stinne og Marie guldmedaljer og Klara, Ann og Kristine sølvmedaljer.

De Danske Mesterskaber afholdes over to runder. Den første runde for både junior og senior blev holdt i Slagelse i starten af maj måned, hvor alle pigerne fra Skanderborg gjorde det rigtig godt og havde nogle gode placeringer at forsvare til 2. runde.

For Seniorer blev DM afgjort i weekenden den 17. maj ved DGFs DM Stævne i Odense, og med medaljer til alle de deltagende seniorer fra Skanderborg.

For Juniorerne afholdes DM 2014 lørdag den 24. maj på hjemmebane i hallen på Niels Ebbesen Skolen. Stævnet starter lørdag kl. 12.00, og junior-pigerne arbejder hårdt på at få endnu flere medaljer hjem til HI Skanderborg. Stævnet, som har deltagelse af ca. 150 akrobater fra hele landet, forløber over to dage, og søndag fra kl. 10 vil der være pyramide konkurrencer og ’Winners finale’ blandt guld, sølv og bronze medaljevinderne i 1. division. Gratis adgang både lørdag og søndag.

Medaljer 2014 Senior 1 og 2:

Fv. Ann, Klara og Kristine (Sølv), Selina og Cecilie (Guld), Stinne, Ellen Marie og Marie (Guld) og Cecilie og Tina (Sølv)


JM i Sportsakrobatik

Én guld, tre sølv og en bronzemedalje til akrobaterne fra HI Skanderborg.

Søndag den 13. april deltog akrobaterne fra HI Skanderborg ved de Jyske Mesterskaber i Sportsakrobatik. Stævnet blev afholdt i Tilst med deltagelse af akrobater fra Holstebro, Hammel, Tilst, Åbyhøj, Vejlby og Skanderborg.

Der blev konkurreret i pigepar, mixpar og pigegruppe i 1. og 2. division i hhv. junior og senior rækken.

I junior rækken pigepar stillede Skanderborg op med 4 rutiner i 1. division, og pigerne gjorde ’rent bord’ og snuppede de 4 første pladser. Guldmedaljer til Sofie og Naja, Sølvmedaljer til Alberte og Signe og bronzemedaljer til Maria og Josefine.

I senior rækken damepar fik Cecilie og Selina en sølvmedalje og i damegruppe fik Ellen Marie, Marie og Stinne også en flot sølvmedalje.

Om blot 3 uger går det løs ved 1. runde af Danmarks Mesterskaberne, som i år afholdes i Slagelse.

2. runde af DM for seniorerne afholdes i Odense midt i maj, og for juniorerne afholdes 2. runde på hjemmebane på Niels Ebbesen Skolen i weekenden den 24.-25. maj.


Fra venstre: Stinne, Ellen Marie og Marie, Sofie og Naja, Maria og Josefine, Selina og Cecilie, Signe og Alberte.

 


 

   


Højvang Idrætsforening

Vi er en voksende forening med en masse dygtige instruktører, der gennem nye kurser og input - prøver at sammensætte et program, der gerne skulle give lige netop dig og din familie lyst til at dyrke gymnastik hos os.

Aktuelt

Vi er gået online med en hel ny hjemmeside for hele HI Skanderborg. Her kan du se alle de tilbud HI kan tilbyde til dig og din familie. Bordtennis, Badminton, Volleyball, Petanque, Gymnastik og Motion.

Aktiviteter

Se vores hold og aktiviteter under punktet Hold & tilmelding.

Du betaler online for at tilmelde dig eller dit/dine børn. Se holdene her >