Sæsonen 2017-2018 - Nyt 16/11-2017

Vi starter sæsonen torsdag d. 7. september 2017. kl. 18:00 i Aulaen på NES skolen. På grund af meget begrænset fremmøde, er vi desværre nødt til midlertidigt at lukke ned for ungdomstræningen (sidste spilledag er 16/11-2017). Hvis der kommer tilstrækkeligt med henvendelse fra ungdomsspillere vil vi overveje at genstarte aktiviteten. Senior træningen fortsætter uændret. Kontingentet for seniorer udgør kr. 500/år. Bemærk kontingentet dækker også forårssæsonen i 2018 Tilmelding via tilmeldingssiden / fanen "Træning".og muligheder. Mød op en torsdag og prøv bordtennis - man må gerne komme et par gange inden indmeldelse i klubben.                         

Bordtennis med Ældresagen
HI Bordtennis har lavet aftale med Ældre Sagen om bordtennisaktivitet for Ældre Sagens medlemmer. Såfremt i er nogle stykker der er medlem af Ældre Sagen som gerne vil spille bordtennis, kan i kontakte enten formand Egon Laursen eller kasserer Finn Gabriel (se siden med bestyrelsesoplysninger). Vi har lavet en aftale med NES Skolen om at der udover torsdage fra 18:00 - 20:00 ligeledes kan spilles mandage eller tirsdage fra kl. 10:00 - 12:00, så mød op en torsdag og såfremt der er interesse for at spille i dagtimerne får vi det arrangeret og får aftalt praktikken med de interesserede. Kontingent udgør kr. 350,- for hele sæsonen (t.o.m. april 2018). Der vil blive stillet lånebat og bolde til rådighed.      
 


                                                                    

                        

                                                         

       

 

 


HI Bordtennis:

HI Bordtennis er klubben for alle der har lyst til at spille bordtennis. Vi ligger vægt på at der er plads til alle, og at alle får får mulighed for at spille og udvikle sig løbende.

Nyheder:

Vi er lige gået i luften med vores nye hjemmeside. Ris, ros og gode foreslag er velkomne.

Aktiviteter:

Udover de to ugentlige træningsaftener deltager klubben i mange stævner i løbet af sæsonen, ligesom der er mulighed for at spille med i holdturnering.